IMG_2601
IMG_2590
IMG_2588
IMG_2585
IMG_2583

Badhuisplein

Projectomschrijving

Voor de tender van de kozijnvernieuwing aan  het Badhuisplein te Tiel heeft de aannemer ons gevraagd mee te denken in de planvorming. Door dit vroegtijdig participeren is het ons gelukt om de tender te winnen.

De woningen bevatten elementen die een monumentale status hebben en dus speciale aandacht vragen. Hierbij gaat het erom dat de uit te voeren werkzaamheden aansluiten op de uitstraling van de monumentale woning. Door het werken met kwaliteitsmaterialen wordt ook het behoud hiervan gewaarborgd. De kozijnen zijn dan ook zo uitgevoerd dat deze passen bij de uitstraling van deze woningen. Zo hebben we de inlaat van de ventilatieroosters aan de onderzijde van de bovendorpel aangebracht waardoor deze niet in het zicht komt.

Uitdagingen

De opdrachtgever wilde snel starten met de uitvoering van de werkzaamheden. Dit is in het plan meegenomen, maar dit had wel tot gevolg dat 3 weken na inmeten van de kozijnen er gestart moest worden met 2 woningen per dag. Een uitdaging die wel gelukt is. Er is voor gekozen om de kozijnen per dag ‘’just in time’’ vanuit onze fabriek aan te leveren.

 

 

Badhuisplein

Badhuisplein

Aanvangsjaar: 2013
Opdrachtgever: S.V.T.
Adresgegevens: Badhuisplein e.o. te Tiel
Soort werk: Kozijnen vervangen
Projectomvang: 86 eengezinswoningen
Architect: