Timmerman of -vrouw Timmer Fabriek

Timmerfabriek Culemborg is een dynamisch timmerbedrijf bestaande uit een team van gespecialiseerde vakmensen met jarenlange ervaring in renovatie, onderhoud en nieuwbouw. Met onze flexibele werkhouding zijn wij in staat in ieder stadium van een renovatie-, onderhouds- of nieuwbouwtraject de juiste kozijn- en geveloplossing te bieden.

Timmerfabriek Culemborg is een onderdeel van de Van Dillen Bouwgroep. Bij Van Dillen Bouwgroep dagen we onze medewerkers elke dag uit. We geloven in jouw talent en kwaliteiten, en we zetten die elke dag in bij onze klanten in uitdagende projecten. Onze focus ligt op het continu verbeteren en optimaliseren van onze oplossingen en diensten. Als je houdt van uitdagende projecten en graag deel wilt uitmaken van een team dat innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, werkplezier en sociale omgang hoog in het vaandel heeft staan, dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling voor ons team!

Jouw werkzaamheden

  • Gezamenlijke opstart met de collega’s onder het genot van koffie of thee om de dag goed te beginnen en om het teamgevoel te versterken.
  • Zagen van diverse soorten beplatingen op de geautomatiseerde platenzaag, waarbij precisie en vakmanschap vereist zijn.
  • Samenstellen van kozijnen, ramen en deuren en deze spuitklaar maken voor verdere afwerking, waarbij je ervoor zorgt dat alle onderdelen nauwkeurig worden gemonteerd.
  • Kozijnen voorzien van hang- en sluitwerk, ventilatieroosters en beglazing om te voldoen aan de specificaties en eisen van de klant.
  • Afhangen van ramen en deuren, waarbij je ervoor zorgt dat ze perfect passen en soepel openen en sluiten.
  • Gereedmaken van producten voor transport, inclusief het verpakken en labelen van de producten voor een veilig en efficiënt transport naar de eindbestemming.
  • Verzamelen van gegevens die op de tablet staan, waarbij je zorgt voor een efficiënte en gestructureerde aanpak van de taken.
  • Ontvangst en keuring van binnenkomende goederen en spullen.
  • Rijden op heftruck om materialen en producten op de juiste plaats te krijgen binnen de fabriek.

Waar ga jij werken
Je werkplek zal zich bevinden op de Industrieweg in Culemborg, waar de Timmerfabriek gevestigd is. Deze locatie biedt een professionele en goed uitgeruste omgeving waar je jouw taken kunt uitvoeren in een efficiënte en georganiseerde setting.

Bekijk de volledige vacature op onze WerkenBij pagina: werkenbijvandillen.nl

Interesse? Neem dan contact op met Harry Plaizier: h.plaizier@vandillen-bouwgroep.nl Of  bel 0345 509 060


>> We stellen het niet op prijs dat er acquisitie wordt gepleegd naar aanleiding van deze vacature.

 

Deel dit

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons nieuwsmagazine