WERKEN BIJ DE TIMMER FABRIEK
IS JEZELF BLIJVEN ONTWIKKELEN

Werken Bij

Timmer Fabriek Culemborg is een dynamisch timmerbedrijf bestaande uit een team van gespecialiseerde vakmensen met jarenlange ervaring in renovatie, onderhoud en nieuwbouw. Met onze flexibele werkhouding zijn wij in staat in ieder stadium van een renovatie-, onderhouds- of nieuwbouwtraject de juiste kozijn- en geveloplossing te bieden.

Timmer Fabriek Culemborg is een onderdeel van de Van Dillen Bouwgroep. Bij Van Dillen Bouwgroep dagen we onze medewerkers elke dag uit. We geloven in jouw talent en kwaliteiten, en we zetten die elke dag in bij onze klanten in uitdagende projecten. Onze focus ligt op het continu verbeteren en optimaliseren van onze oplossingen en diensten. Als je houdt van uitdagende projecten en graag deel wilt uitmaken van een team dat innovatie, kwaliteit, veiligheid, duurzaamheid, werkplezier en sociale omgang hoog in het vaandel heeft staan, dan ben jij wellicht de perfecte aanvulling voor ons team!

Vacatures

Timmerman of -vrouw Timmer Fabriek

Als Timmerman in de werkplaats ben je inzetbaar voor alle voorkomende bouwkundige (timmer)werkzaamheden op onze prefab projecten.

Timmerman of -vrouw Timmer Fabriek

Timmerfabriek Culemborg is een dynamisch timmerbedrijf bestaande uit een team van gespecialiseerde vakmensen met jarenlange ervaring in renovatie, onderhoud en nieuwbouw. Met onze flexibele werkhouding zijn wij in staat in... Lees meer

BLIJF OP DE HOOGTE

Schrijf je in voor ons nieuwsmagazine